Aktuální album

Arakain vstupuje do sezóny 2019 s novým, již devatenáctým řadovým albem. CD v podobě digipacku nese název JEKYLL & HYDE podle jedné z písní a obsahuje dvanáct songů.

banner
JEKYLL & HYDE

Česká metalová legenda slaví 40 let na hudební scéně

Česká metalová legenda slaví 40 let na hudební scéně

28. 1. 2023 PRAHA – O2 UNIVERSUM

Nejúspěšnější česká metalová legenda ARAKAIN bude slavit v průběhu celého roku 2022 40. výročí své existence na hudební scéně. Na jaře začne sérii samostatných koncertů po české republice, v létě se zůčastní řady festivalů, slavností, jako například jednoho z největší festivalů Benátská noc, kde vystoupí společně s kapelou Olympic a celé tažení zakončí výročním koncertem  28. ledna 2023 v pražské 02 UNIVERSUM.

„Arakain si bude připomínat neuvěřitelné 40. výročí svého vzniku sérií koncertů s repertoárem z celé historie, abychom si tak s fanoušky zrekapitulovali ty největší hity naší éry. Vrcholem a zlatým hřebem slavnostního roku pak bude největší megakoncert v historii za účasti bývalých zpěváků a to  v pražské O2 UNIVERSUM. Tím se tento slavnostní rok uzavře a dá-li metalový Bůh, pošle Arakain do páté dekády své existence“ zve za celou kapelu kytarista a spoluzakladatel Jiří Urban.

ARAKAIN je dávno pojmem v tuzemské kultuře a zárukou standardu vysoké úrovně. Ve svém žánru je stoprocentně legendou nejen kvalitou, ale už i délkou svého působení na české rockové scéně.

Předprodej vstupenek: https://www.ticketmaster.cz