• Kontakt

Košík

Ochrana osobních údajů

  1. Registrací na www.arakain.eu/eshop vyslovujete svůj souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů zadaných při registraci, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, tj. zejména s jejich vedením v databázi registrovaných uživatelů. Vaše data budou použita pro účely správy serveru www.arakain.eu/eshop a mohou být použita pro marketingové účely, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb.

  2. V rozsahu, v jakém tyto osobní údaje zveřejníte na www.arakain.eu/eshop, dáváte souhlas k jejich zpřístupnění  celosvětově na internetu. www.arakain.eu/eshop si vyhrazuje právo sdílet tyto údaje dále se subjekty třetích stran, například pro potřeby mobilních aplikací.  Zavazujeme se však chránit takto poskytnuté údaje tak, aby u třetích stran nedocházelo k jejich neoprávěnému shromaždování nebo jinému zneužívání.

  3. Vaše osobní údaje budou vedeny v databázi registrovaných uživatelů po dobu, kdy bude trvat Vaše registrace. Máte právo kdykoli registraci zrušit a tím dojde k odstranění Vašich osobních údajů z databáze.

  4. Dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., vás poučujeme, že máto právo svůj souhlas na zpracování osobních dat bezplatně kdykoliv na adrese www.arakain.eu/eshop odvolat, že máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv správcem se můžete na www.arakain.eu/eshop obrátit a případně se můžete s podnětem obrátit i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7.

  5. Registrací dáváte souhlas se zasíláním informačních e-mailů s novinkami z www.arakain.eu/eshop a taky emailů s nabídkami a informacemi od partnerů www.arakain.eu/eshop.  Nastavení zasílání můžete kdykoliv zrušit pokud nám napíšete na emailovou adresu eshop@arakain.eu, nebo v patičce newsletteru, který od nás dostanete.