Aktuální album

Arakain vstupuje do sezóny 2019 s novým, již devatenáctým řadovým albem. CD v podobě digipacku nese název JEKYLL & HYDE podle jedné z písní a obsahuje dvanáct songů.

banner
JEKYLL & HYDE

NOVINKA – Kniha – Arakain, History 40 (předobjednávka)

NOVINKA – Kniha – Arakain, History 40 (předobjednávka)

Kniha vypráví příběh pražské metalové kapely Arakain, která se na hudební scéně pohybuje úctyhodných 40 let. Z původně undergroundové skupiny se vypracovala na profesionální soubor a na české metalové scéně se stala legendou. Kniha nabízí ucelený a podrobný přehled vývoje skupiny od jejího prvopočátku v roce 1982 až do výročního koncertu ke čtyřiceti letům v pražské O2 Areně.  Publikace se nezaměřuje pouze na faktografickou historii souboru, ale pojednává také o tvorbě a hudebním vývoji skupiny během čtyř dekád. Najdete zde přehlednou diskografii, filmografii a profily všech členů, kteří kapelou prošli. Kniha je výpravná, velkoformátová a vybavená rozsáhlou, často raritní obrazovou fotodokumentací.

Kniha vyjde 30. března 2023, ale můžete si ji předobjednat už teď na našem e-shopu a získat ji tak se slevou 33 procent a s podpisy všech členů kapely. Je možné, že budete chtít knihu někomu věnovat. Mysleli jsme na to, a proto od nás po provedení předobjednávky dostanete na e-mail dárkový voucher, který můžete věnovat obdarovanému.